Lad Partner Team stå for din virksomheds vinduespudsning

Rene vinduer er til enhver tid alfa og omega. Det er ikke kun vigtigt for dine eventuelle kunder og besøgende, at de kan kigge ind – det er nemlig også vigtigt, at du og dine kolleger kan kigge ud ad vinduet, når I har brug for en pause.

Partner Team har gennem de sidste mange år specialiseret sig i vinduespudsning til erhverv. Vi sørger naturligvis for vinduespudsning inde såvel som ude, og vores dygtige medarbejdere efterlader altid et spejlblank resultat uden striber og kalkrester. De er nemlig først helt tilfredse med det endelige resultat, når du er, hvilket er din garanti for et resultat, der altid er af den højeste kvalitet.

Så har du brug for en samarbejdspartner, der kan tage ansvar for din virksomheds erhvervsrengøring? Læg da trygt opgaven i Partner Team’s hænder. Vi står gerne for opgaven, og vi kommer altid ud, når du har behov for det. Vi har naturligvis også mulighed for at hjælpe dig med eksempelvis erhvervsrengøring og linnedservice, således at du og dine kolleger kun skal spekulere på at udføre jeres arbejde.

Vinduespudsning med god samvittighed

Hos Partner Team kan vi tilbyde en miljørigtig vinduespudsning. Alle vores sæber og artikler er produceret af bæredygtige, bionedbrydelige materialer. Og som en ekstra bonus er vores rengøringsmidler ligeledes svanemærket. Dette betyder, at du altid kan få en skånsom og grøn vinduespudsning, når du får Partner Team til at udføre opgaven.

Og selvom vi kun anvender bæredygtige rengøringsmidler, er det ikke ensbetydende med, at der er gået på kompromis med kvaliteten. Vores artikler og rengøringsmidler kommer fra nogle af de bedste producenter, og de kan fjerne selv det mest genstridige skidt og snavs – inde såvel som ude.

Alt i alt betyder dette, at du kan lade Partner Team stå for din vinduespudsning med god samvittighed, da vores arbejde ikke efterlader nogen former for skadelige stoffer eller andre forurenende partikler.

Vi udfører vinduespudsning af høj kvalitet

Vælger du Partner Team til at pudse din virksomheds vinduer, kan du være sikker på, at de ikke går fra et halvfærdigt arbejde. Din tilfredshed er nemlig deres succes, hvorfor de sørger for et skinnende rent resultat. De efterlader ingen striber eller oversete helligdage, og naturligvis sørger de for at komme helt ud til kanterne.

Når du får besøg af vores dygtige vinduespudser, vil du altid blive mødt af et smil og et vink, når de står på den anden side af glasset. Alle vores medarbejdere er dansktalende, og når du genkender dem på deres uniformer med vores logo, så kan du være sikker på, at de er kommet for at give dig det allerbedste resultat.

Er du interesseret i at få Partner Team til at pudse din virksomheds vinduer? Så er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dine muligheder.​

Indhent et uforpligtende tilbud

Søger I et alsidigt rengøringsfirma, som gerne tager sig af den erhvervsmæssige rengøring gennem en firmaftale? Så tag kontakt i dag!

 
Vedhæft billeder
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Derfor skal I vælge Partner Team

Partner Team ApS er et rengøringsselskab som blev grundlagt i 2003.

Fra at være en tomandsvirksomhed er virksomheden i dag vokset til at beskæftige over 50 medarbejdere.

​Løser alle former for rengøring

Vi anvender kun bionedbrydelige rengøringsmidler

Vi dækker hele sjælland

​Vi står til rådighed 24/7

Hos os er der ingen binding

Altid god kvalitet

Hos Partner Team er du altid i trygge hænder, og vi sikrer fuld tilfredshed.

En tæt kommunikation er en vigtig faktor, når rengøring skal diskuteres og et problem skal drøftes. Som kunde hos Partner Team får du en fast dansktalende medarbejder, kontaktbog, fast inspektør samt månedlig kvalitetsrapport.​