Har din virksomhed en specialopgave, der skal udføres?

I hverdagen er der mange ting, der skal være styr på i en virksomhed. Gulvene skal være rene, vinduerne skinne og arbejdsmiljøet skal være helt i top, for at du og dine kolleger trives bedst. Men nogle gange kan det dog være nødvendigt at komme helt i dybden med rengøringen. Noget skidt kan en støvsuger ikke fange, og ikke al støv forsvinder blot ved, at overfladen hurtigt bliver tørret over med en klud.

Har din virksomhed brug for at komme helt i dybden med rengøringen, så lad Partner Team hjælpe dig. Vi udfører en del specialopgaver for virksomheder af alle størrelser på hele Sjælland. Så uanset hvor din virksomhed har adresse der, så kommer vi gerne forbi dig og er din virksomheds hjælpende hånd med rengøringen.

Vores specialopgaver kan udføres alene, hvis du lige har brug for at få en opgave løst. Du kan også vælge at kombinere det med eksempelvis vores erhvervsrengøring og vinduespudsning, således at du og dine kolleger altid har en ren arbejdsplads at møde ind til.

Partner Team påtager sig alle specialopgaver

Ikke en opgave er for lille eller for stor for Partner Team, hvorfor vi påtager os alle former for specialopgaver. Dette kan eksempelvis være:

Hovedrengøring

​Gulvbehandling herunder: Opskuring, oliering, polish, tæpperens

​EDB-rens: Telefon, skærm, tastatur

​GMP: Produktion, laboratorier, medicinalvirksomheder

Håndværkerrengøring

Så har institutionen brug for en hovedrengøring, eller skal kontorets computere rengøres? Tag da fat i Partner Team. Vi sørger altid for at komme hele vejen rundt om din opgave, således intet bliver overset når vi skal udføre en specialopgave. Vi har de rette rengøringsartikler og rengøringsmidler til at tage selv det værste skidt og snavs, så du er sikker på at få et pletfrit og skinnende rent resultat. Ydermere er alle vores rengøringsmidler bionedbrydelige og svanemærkede, således at du kan få foretaget din specialopgave med god samvittighed.

Lad vores kompetente medarbejdere gøre det hårde arbejde

I en virksomhed er der rigtig mange ting, der skal fungere for at få hverdagen til at køre rundt. Lad Partner Team tage sig af det hårde arbejde, således at du og dine kolleger i stedet kan fokusere på jeres opgaver. Dette gælder også specialopgaver. Får du Partner Team til at rengøre laboratoriet, kontoret eller institutionen, har du og dine kolleger ikke kun nogle rene omgivelser at arbejde i – det højner også arbejdsmiljøet.

Når vores medarbejdere kommer forbi din virksomhed, vil du altid blive mødt af et smilende team, der er klar til at tage fat og til at udføre din opgave til perfektion. De stopper ikke, før de har været alt i gennem, og før at du som kunde er helt tilfreds med det endelige resultat.

Har du en specialopgave, der skal udføres? Eller skal vi hjælpe din virksomhed i mål med hovedrengøringen? Så vælg Partner Team som din samarbejdspartner. Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dine ønske og dine behov.

Indhent et uforpligtende tilbud

Søger I et alsidigt rengøringsfirma, som gerne tager sig af den erhvervsmæssige rengøring gennem en firmaftale? Så tag kontakt i dag!

 
Vedhæft billeder
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Derfor skal I vælge Partner Team

Partner Team ApS er et rengøringsselskab som blev grundlagt i 2003.

Fra at være en tomandsvirksomhed er virksomheden i dag vokset til at beskæftige over 50 medarbejdere.

​Løser alle former for rengøring

Vi anvender kun bionedbrydelige rengøringsmidler

Vi dækker hele sjælland

​Vi står til rådighed 24/7

Hos os er der ingen binding

Altid god kvalitet

Hos Partner Team er du altid i trygge hænder, og vi sikrer fuld tilfredshed.

En tæt kommunikation er en vigtig faktor, når rengøring skal diskuteres og et problem skal drøftes. Som kunde hos Partner Team får du en fast dansktalende medarbejder, kontaktbog, fast inspektør samt månedlig kvalitetsrapport.​