​Professionel linnedservice til erhverv

Et rent arbejdsmiljø betyder rigtig meget for din og dine kollegers trivsel på arbejdet. Det er de færreste, der har lyst til at tørre hænder i et beskidt håndklæde, og et indgangsparti kan hurtigt blive beskidt på grund af de mange fødder, der hver dag træder ind over døren. Men det er der heldigvis noget at gøre ved. Hos Partner Team tilbyder vi et væld af ydelser, og en af disse er en altid kompetent og professionel linnedservice. Vælger du Partner Team som din samarbejdspartner, kan vi sørge for, at du altid har frisk linned og rene måtter i din virksomhed.

Vores effektive linnedservice gælder på hele Sjælland, så uanset hvor din virksomhed har adresse der, kan vi gøre din og dine kollegers hverdag nemmere og renere. Så slipper I selv for at skulle bruge jeres tid på at vaske tøj og støvsuge måtter. Det skal vi nok sørge for, så I kan bruge tiden på jeres andre arbejdsopgaver.

Har din virksomhed brug for erhvervsrengøring eller hjælp til vinduespudsning? Så er vi også gerne behjælpelig med disse opgaver, så du og dine kollega hver dag kan møde ind til en ren arbejdsplads, hvor I kan kigge uhindret ud ad vinduerne.

Lad Partner Team sørge for rent linned og måtter med linnedservice

Vælger du Partner Tekst som din samarbejdspartner, vælger du ikke kun et erfarent firma med mange års erfaring. Du vælger også et firma, der har en stor faglig stolthed. Du bliver tilknyttet en fast medarbejder, således at det altid er den samme, der kommer forbi din virksomhed, når det er tid til at få skiftet linned og måtter. Dette betyder også, at denne medarbejder ved, hvor tingene skal ligge, og hvad der skal hentes. Det er hurtigt og effektivt, og du og dine kolleger slipper for at skulle vise en ny medarbejder rundt hver gang.

Når du får besøg af din faste leverandør fra Partner Team, er du altid sikker på at få besøg af en glad, smilende og dansktalende medarbejder. De sørger altid for at komme til den aftalte tid, og de leverer altid lige præcist det, din virksomhed har brug for – både når der gælder linned og måtter. Vi sørger naturligvis også for at tage det beskidte linned og de beskidte måtter med os tilbage, så du ikke selv skal sørge for at sende dem til rens.

Bæredygtig linnedservice hos Partner Team

Det har aldrig været mere vigtigt at passe på miljøet, end det er i dag. Dette går vi hos Partner Team naturligvis også op i, hvorfor alt hvad vi anvender er bæredygtigt og svanemærket. Det gælder også vores vaskemidler, hvorfor du kan være sikker på, at ingen skadelige stoffer bliver ledt ud med vandet.

Kunne du tænke dig at få en fast aftale med Partner Team? Så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi tager gerne en snak med dig omkring din virksomhed, så vi sammen kan komme frem til den helt rigtige løsning.​

Indhent et uforpligtende tilbud

Søger I et alsidigt rengøringsfirma, som gerne tager sig af den erhvervsmæssige rengøring gennem en firmaftale? Så tag kontakt i dag!

 
Vedhæft billeder
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Derfor skal I vælge Partner Team

Partner Team ApS er et rengøringsselskab som blev grundlagt i 2003.

Fra at være en tomandsvirksomhed er virksomheden i dag vokset til at beskæftige over 50 medarbejdere.

​Løser alle former for rengøring

Vi anvender kun bionedbrydelige rengøringsmidler

Vi dækker hele sjælland

​Vi står til rådighed 24/7

Hos os er der ingen binding

Altid god kvalitet

Hos Partner Team er du altid i trygge hænder, og vi sikrer fuld tilfredshed.

En tæt kommunikation er en vigtig faktor, når rengøring skal diskuteres og et problem skal drøftes. Som kunde hos Partner Team får du en fast dansktalende medarbejder, kontaktbog, fast inspektør samt månedlig kvalitetsrapport.​