Effektiv og komplet erhvervsrengøring

​Hos Partner Team tilbyder vi altid effektiv og professionel erhvervsrengøring til virksomheder af alle størrelser på hele Sjælland. Vi startede ud som en familieejet virksomhed, men i dag har vi over 50 dygtige medarbejdere, der hver især besidder en faglig stolthed og viden inden for faget, hvilket er din garanti for altid at få et tilfredsstillende resultat af høj kvalitet.

Vi stiller krav til vores arbejde, og det gælder hele vejen rundt. Vi stiller krav til vores rengøringsmidler og artikler, der skal være svanemærkede, og vi stiller krav til os selv. Derfor vil du hos os kun blive mødt af professionelle og uddannede medarbejdere, der ved, hvad der skal til for at opnå det bedste resultat i din virksomhed.

Skal du have en kompetent og dygtig samarbejdspartner til at tage ansvar for din virksomheds rengøring? Så kan du trygt lægge opgaven i vores hænder. Vi kan naturligvis også stå for vinduespudsning og linnedservice, hvis du måtte have behov for dette. Og har du specialopgaver? Så tager vi os også af dette med glæde.

Miljørigtig erhvervsrengøring, der er tilpasset din virksomhed

 Ud over at tage ansvar for din rengøring, så tager vi også ansvar for miljøet. Derfor anvender vi udelukkende miljørigtige, bionedbrydelige og svanemærkede artikler og rengøringsmidler. Dette sikrer, at du med god samvittighed kan få gulvet vasket og vasken skurret, uden at der bliver anvendt en masse skadelige og miljøbelastende stoffer.

Hos os finder du ingen færdige pakker, kun skræddersyede løsninger, der er tilpasset din individuelle virksomhed. Når vi indleder et samarbejde, tager vi først og fremmest en snak om, hvad du har behov for af rengøring. Ud fra denne snak lægger vi en plan om, hvad der skal rengøres og hvornår, og så er det blot at lade os gøre resten af arbejdet.

Vi udfører blandt andet erhvervsrengøring for:

Institutioner

​Renrum

​Skoler

​Hospitaler

​Kontorer

Med erhvervsrengøring fra Partner Team, er du sikker på, at du og dine kolleger får de bedste omgivelser, når I skal arbejde. Er bordene støvet af, er gulvet støvsuget, og er alle jeres remedier og værktøjer rengjorte, har I nemlig de bedste forudsætninger for at lave et godt stykke arbejde. Det er nemlig ingen hemmelighed, at mennesker trives bedst i et rent og ryddeligt miljø – og det kan vi sørge for.

Vælg erhvervsrengøring udført af dygtige medarbejdere

Når du får besøg at Partner Team i din virksomhed, bliver du kun mødt af professionelle og uddannede medarbejdere, der altid sørger for at levere det bedste resultat. Du kan kende dem på deres arbejdstøj med logo, og naturligvis er de alle dansktalende. Så har du et spørgsmål, en forespørgsel eller har du blot lyst til en hurtig snak, så står de altid klar.

De går aldrig fra en opgave, før de er helt tilfredse med det endelige resultat, så du og dine kolleger kan møde ind til en ren og indbydende arbejdsplads. ​

Indhent et uforpligtende tilbud

Søger I et alsidigt rengøringsfirma, som gerne tager sig af den erhvervsmæssige rengøring gennem en firmaftale? Så tag kontakt i dag!

 
Vedhæft billeder
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Derfor skal I vælge Partner Team

Partner Team ApS er et rengøringsselskab som blev grundlagt i 2003.

Fra at være en tomandsvirksomhed er virksomheden i dag vokset til at beskæftige over 50 medarbejdere.

​Løser alle former for rengøring

Vi anvender kun bionedbrydelige rengøringsmidler

Vi dækker hele sjælland

​Vi står til rådighed 24/7

Hos os er der ingen binding

Altid god kvalitet

Hos Partner Team er du altid i trygge hænder, og vi sikrer fuld tilfredshed.

En tæt kommunikation er en vigtig faktor, når rengøring skal diskuteres og et problem skal drøftes. Som kunde hos Partner Team får du en fast dansktalende medarbejder, kontaktbog, fast inspektør samt månedlig kvalitetsrapport.​