Om os

Hos Partner Team har vi en vision om at gøre hverdagen nemmere for virksomhedsejere på Sjælland. Derfor leverer vi alt lige fra grundig erhvervsrengøring, linnedservice og vinduespudsning til specialopgaver, hvis din virksomhed skulle have brug for det.

Partner Team ApS blev grundlagt tilbage i 2003. Den gang var det en mindre familieejet virksomhed, men i dag beskæftiger vi over 50 medarbejdere, der alle har en faglig stolthed.

Vi går dog ikke kun op i komplette og professionelle løsninger. Vi går også højt op i miljørigtige løsninger. Derfor anvender vi kun bionedbrydelige og svanemærkede rengøringsmidler og artikler, der både er skånsomme for miljøet og medarbejderne. Det betyder dog ikke, at der er gået på kompromis med kvaliteten, da kombinationen af vores dygtige medarbejder og rengøringsmidlerne gør, at vi kan komme selv det mest genstridige snavs til livs.

Altid kompetente og dygtige medarbejdere

Når du vælger Partner Team som din samarbejdspartner, er du altid sikker på at blive mødt af dansktalende, passionerede medarbejdere, der står klar til at fuldføre dine opgaver – og så endda til en rigtig god pris.

Deres mål er at komme ordentligt i mål med dine rengøringsopgaver, og de er først tilfredse med det endelige resultat, når du også er tilfreds.

Vi har stor erfaring at trække på og en masse viden, der gør os i stand til at løse alle former for rengøringsopgaver. Ikke en opgave er for lille, og ikke en opgave er for stor, og uanset hvad du skal have lavet, så kan du trygt og sikkert lægge opgaven i vores hænder.

Professionel erhvervsrengøring på Sjælland

Partner Team dækker hele Sjælland. Så uanset hvor din virksomhed ligger henne på Sjælland, så kan du med fordel vælge os som din samarbejdspartner, når det kommer til erhvervsrengøring.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du skulle have interesse i at få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for din virksomhed. 

Indhent et uforpligtende tilbud

Søger I et alsidigt rengøringsfirma, som gerne tager sig af den erhvervsmæssige rengøring gennem en firmaftale? Så tag kontakt i dag!

 
Vedhæft billeder
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Derfor skal I vælge Partner Team

Partner Team ApS er et rengøringsselskab som blev grundlagt i 2003.

Fra at være en tomandsvirksomhed er virksomheden i dag vokset til at beskæftige over 50 medarbejdere.

​Løser alle former for rengøring

Vi anvender kun bionedbrydelige rengøringsmidler

Vi dækker hele sjælland

​Vi står til rådighed 24/7

Hos os er der ingen binding

Altid god kvalitet

Hos Partner Team er du altid i trygge hænder, og vi sikrer fuld tilfredshed.

En tæt kommunikation er en vigtig faktor, når rengøring skal diskuteres og et problem skal drøftes. Som kunde hos Partner Team får du en fast dansktalende medarbejder, kontaktbog, fast inspektør samt månedlig kvalitetsrapport.​